Workshop Limoncello maken Koreman’s bij dit ambachtelijk limoncellobedrijf gevestigd in Breda.
In 2021 hebben ze een prijs gewonnen voor de beste limoncello ter wereld, waardoor Koreman’s als geen ander weet hoe je limoncello moet maken.
In 2,5 uur tijd leer je het familiebedrijf kennen en ontdek je alle ins en outs over limoncello.
€ 60,00
Koreman’s is een echt familiebedrijf, opgericht door de broers Thom en Frank Koreman.
De workshop begint met boeiende ondernemersverhalen van Thom en Frank. Na de presentatie volgt er een rondleiding door de productieruimte waardoor de deelnemers een exclusief kijkje krijgen achter de schermen van het ambachtelijke proces van Koreman’s.
Vervolgens ga je in de productiehal van Koreman’s aan de slag met het maken van limoncello, om zo het authentieke gevoel te benadrukken. Helaas duurt het volledige productieproces van limoncello 3 weken, dus aan het einde van de workshop is dit proces nog niet voltooid.
Maar geen zorgen: het moeilijkste gedeelte wordt tijdens de workshop uitgevoerd.
Wij zullen je haarfijn uitleggen hoe je de limoncello thuis kunt afmaken, zodat je na 3 weken kunt genieten van je 0,5L eigen, zelfgemaakte limoncello in je gepersonaliseerde fles.
Koreman’s
IABC 5260A
4814 RD Breda