Wijn & Spijs wandelingen

Ontdek op één zondagmiddag de leukste restaurants van de stad.

Wandel van 12:00 tot 17:00 uur langs zes restaurants in jouw favoriete stad.

Geniet in elk restaurant van een zorgvuldig uitgezochte wijnspijs

DISTILLEERDERIJ​​

Ken je de bekende jenevermerken Van Wees, Nolet, Hooghoudt of Bols? Tegenwoordig wordt er ook hele mooie gin en whisky in Nederland gemaakt, veelal in een kleine & ambachtelijke distilleerderij. Wil je dit productieproces met eigen ogen te aanschouwen, kijk dan snel op de site welke distilleerderij je kan bezoeken.

BIERBROUWERIJ

Heineken, Gulpen, Bavaria, Grolsch of Texels bier, dit zijn de grote bekende merken. Maar vergeet de kleine ambachtelijke brouwers niet die Nederland rijk is. Wil je hier proeven en zien hoe ambachtelijk bier gebrouwen wordt? Kijk dan snel op de site welke brouwerijen je kan bezoeken en beleef een ervaring om nooit te vergeten.

KAASMAKERIJ

Kaas kan van de melk van een koe, geit, buffel of een schaap komen. Maar hoe worden de verschillende soorten kaas nu gemaakt? Bezoek een kaasmakerij en leer alles over kaas en de productie.

WIJNTOERSIME

Heerlijk struinen door de onbekende wijndomeinen van Nederlandsebodem. Je zal versteld staan van de verschillende smaken en hoge kwaliteit. Kijk snel op de site welke regio’s je kan bezoeken en beleef een ervaring om nooit te vergeten!