Wijntoerisme

Heerlijk struinen door de onbekende wijndomeinen van Nederlandse bodem. Je zal versteld staan van de verschillende smaken en hoge kwaliteit. Kijk snel op de site welke regio’s je kan bezoeken en beleef een ervaring om nooit te vergeten!

Bierbrouwerij

Heineken, Gulpen, Bavaria, Grolsch of Texels bier, dit zijn de grote bekende merken. Maar vergeet de kleine ambachtelijke brouwers niet die Nederland rijk is. Wil je hier proeven en zien hoe ambachtelijk bier gebrouwen wordt? Kijk dan snel op de site welke brouwerijen je kan bezoeken en beleef een ervaring om nooit te vergeten.

Distilleerderij

Ken je de bekende jenevermerken Van Wees, Nolet, Hooghoudt of Bols? Tegenwoordig wordt er ook hele mooie gin en whisky in Nederland gemaakt, veelal in een kleine & ambachtelijke distilleerderij. Wil je dit productieproces met eigen ogen te aanschouwen, kijk dan snel op de site welke distilleerderij je kan bezoeken.

Rondleidingen gedistilleerd

Heb jij altijd al willen weten hoe een sigaar gemaakt wordt? Bezoek of krijg een rondleiding en leer hoe sigaren gemaakt worden of rol er zelf één!

Kaas kan van de melk van een koe, geit, buffel of een schaap komen. Maar hoe worden de verschillende soorten kaas nu gemaakt? Bezoek een kaasmakerij en leer alles over kaas en de productie.