NIEUWSBRIEF
Waarom rijpen sommige Whisky’s op vaten die eerder bestemd waren voor een andere drank zoals Port, Sherry of Madeira vaten? En wat proef je dat uiteindelijk terug in de Whisky?
Tijdens deze proeverij vertellen Whisky specialist Sumeet Bikha van Sumventure Flightbar & Sommelier Guillaume Coret van Fijn-Proeverij hier alles over.
We nemen je mee in de mooie smaken van Whisky, Port, Sherry & Madeira. Als Official Sherry & Madeira Educator zal Guillaume naast een 6-tal vatgerijpte.
Whisky’s van Sumeet ook de Port, Sherry & Madeira wijnen laten proeven in welk vat de Whisky is gerijpt.
Door deze geweldige dranken los te proeven is het de vraag of de smaken te herleiden zijn in de bijzondere Whisky’s.
We zien je graag tijdens deze bijzondere proeverij.
€ 60,00
20 op voorraad
Deel je ervaring van dit event met ons, en laat een review voor ons achter.
Restaurant Koenraad, Voorstraat 14 Utrecht (centrum).
wil je de Whisky en versterkte wijnen proeverij als groepsuitje boeken of op locatie? neem dan contact met ons op.