Start je ticketverkoop op ProeverijAgenda!

Ben je op zoek naar een manier om je proeverijen en bourgondische  evenementen te promoten en kaartjes te verkopen? Dan is ProeverijAgenda dé oplossing voor jou. Wij maken het mogelijk om moeiteloos je ticketverkoop te beheren, zodat je je kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke ervaringen voor je bezoekers.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in: Om te beginnen, verstrek ons je gegevens, en wij zullen een speciale pagina voor je aanmaken op ProeverijAgenda. Je ontvangt van ons een link waarmee je je ticketverkoop kunt starten. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens aanleveren en de rest regelen wij voor je.

  2. Deel afbeeldingen: Afbeeldingen zijn een krachtige manier om je proeverijen te presenteren. Stuur ons je afbeeldingen via e-mail naar info@proeverijagenda.nl, en wij zorgen ervoor dat ze worden toegevoegd aan je pagina, waardoor deze er aantrekkelijk en uitnodigend uitziet.

Waarom ProeverijAgenda?

ProeverijAgenda is dé boekingssite voor proeverijen en bourgondische evenementen. We hebben een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur waarmee bezoekers gemakkelijk proeverijen kunnen vinden en boeken. Onze proeverijen zijn netjes gecategoriseerd op basis van thema en regio, zodat mensen snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig te boeken: Bezoekers kunnen moeiteloos een proeverij boeken dankzij ons gebruiksvriendelijke platform.

  • Geen upfront kosten: Je betaalt alleen een fee over de verkochte tickets. Geen entreekosten of abonnementskosten.

  • Professionele evenementen: Als je een proeverij exclusief voor professionals organiseert, kunnen we deze onder de categorie “professionals” plaatsen. Dit zorgt ervoor dat alleen professionals kunnen reserveren.

  • Extra promotie: We sturen ook e-mails over je proeverij naar ons adresbestand, waardoor je een breder publiek kunt bereiken.

  • Eenvoudige toegangscontrole: Voor grote evenementen bieden we e-tickets die gemakkelijk kunnen worden gescand aan de deur via mobiele apparaten zoals smartphones en iPads.

  • Geen dubbele boekingen: We voorzien je van een banner en een link om op je eigen website te plaatsen. Dit voorkomt dubbele boekingen en zorgt voor een naadloze ervaring voor je bezoekers.

  • Betalingsverkeer: We regelen het betalingsverkeer voor je, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over financiële transacties.

  • Overzichtelijke presentatie: Je proeverijen worden overzichtelijk gepresenteerd op onze site, gesorteerd op soort en regio, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn voor geïnteresseerden.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve en efficiënte manier om je ticketverkoop te beheren en je proeverijen te promoten, dan is ProeverijAgenda de perfecte partner voor jou. Laat ons je helpen om je evenementen naar een breder publiek te brengen en zorgeloos kaartjes te verkopen.

Aanmelden je Event bij ProeverijAgenda!

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen bij Proeverijagenda