Cadeaubon voor geboekte proeverijenStart je ticketverkoop

Vul je gegevens in en wij zullen een eigen pagina voor je aanmaken op ProeverijAgenda je ontvangt van ons dan een link zodat je ticketverkoop kan starten.

Graag ontvangen wij afbeeldingen. Deze kan je mailen naar info@proeverijagenda.nl,

De Proeverij Agenda boekingssite voor proeverijen en bourgondische “exclusieve” evenementen.

Laat makkelijk en snel je ticketverkoop lopen via ProeverijAgenda.
Het is voor bezoekers gemakkelijk een proeverij te boeken.

Alle proeverijen zijn ingedeeld in categorieën en op regio. Je betaalt alleen een fee over de verkochte tickets.

Plaats jouw proeverij op Proeverij Agenda en wij maken een landingspagina volgens onze format op onze site. Hier staat de omschrijving van de proeverij met wat sfeer foto’s en uitleg. En liefhebbers kunnen natuurlijk gelijk een ticket boeken. Heb je een proeverij alleen voor professionals, dan kun je deze plaatsen onder de categorie professionals. Deze zijn alleen door professionals te reserveren. Tevens sturen wij via ons adresbestand een extra mail over de proeverij.

Reserveringen worden bevestigd met een e-ticket en deze zijn voor grote events mook gemakkelijk te scannen aan de deur via mobiel of ipad.

Je ontvangt van ons een banner met een link om op je eigen site te plaatsen en om door te linken. Zo krijg je geen dubbele boekingen. Wij handelen het betalingsverkeer voor je af en houden je op de hoogte van de boekingen. Je betaalt alleen per geboekte ticket een fee en er zijn geen entreekosten/abonnementskosten.

Alle Proeverijen staan overzichtelijk bij elkaar op soort en regio.

Scroll naar boven

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen