The Lost Wine Escapegame

 85,00

The Lost Wine Escapegame.

De familie Von Traub maakte ooit de beste wijn van Duitsland, totdat jaloerse concurrenten een ziekte verspreidden in hun wijngaarden.

Vanaf dat moment waren er geen succesvolle oogsten meer en de eens zo beroemde wijn, inclusief het geheime familierecept, verdween in de geschiedenis. Paul von Traub, erfgenaam van de familie, ontdekte onlangs een fles van de lang verloren wijn, inclusief enkele enveloppen.

Deze fles blijkt op slot te zitten en hij heeft dringend hulp nodig om hem te openen. Kun je helpen om de code te kraken? Als dit is gelukt, zijn we er zeker van dat je kunt helpen om de wijn te proeven om zo het geheime recept te achterhalen!

“Unlock the Bottle” is een thuis-escapegame/mysterie.

Je ontvangt een doos met daarin de Lost Wine, zes enveloppen en drie attributen. Met jouw team moet je de code kraken om de fles wijn te openen, om vervolgens verder te puzzelen en natuurlijk de wijn te proeven om het mysterie op te lossen.

Het spel biedt een volledige activiteit thuis (of buiten) en duurt tussen de 90 en 115 minuten. Het enige wat je nodig hebt zijn wat glazen… De Lost Wine is handmatig samengesteld en bedoeld voor eenmalig gebruik.

De Verloren Wijn bevat een fles witte wijn (75 cl). Deze wijn is speciaal geselecteerd voor het spel, in samenwerking met onze Partner “Hidden Wines”.

De wijn is biologisch geproduceerd en van goede kwaliteit (90/100). De wijn maakt deel uit van het spel en zal halverwege het spel worden geproefd.

Als je tot dan toe wat wilt drinken, adviseren we om te genieten van een droge, witte wijn, zoals Verdejo of Sauvignon Blanc.

The Lost Wine Escapegame

Deel je ervaring na dit event met ons en laat een review achter voor ons.

Schrijf een review

Locatie;

door jouw zelf gekozen

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen bij Proeverijagenda