Onze Partners

Partners  van ProeverijAgenda waarmee we samenwerken, daar zijn we trots op. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om unieke en onvergetelijke proeverij-ervaringen te creëren. Onze partners delen onze passie voor het ontdekken van nieuwe smaken en het delen van culinaire genoegens.

Hierdoor vergroten we niet alleen het aanbod van proeverijen, maar bieden we ons gewaardeerde publiek ook een breder scala aan proeverijen en evenementen aan.

Met deze samenwerkingen werken we aan het bieden van proeverijen met een uitzonderlijke ervaring. We koesteren onze partnerschappen en kijken ernaar uit om samen nog veel meer smaakvolle momenten te creëren.

ProeverijAgenda streeft ernaar om proeverijen en culinaire ervaringen voor iedereen toegankelijk te maken.

Wij bieden een platform waar providers hun evenementen kunnen delen met een breed publiek. Of je nu nieuwsgierig bent naar nieuwe smaken of je eigen proeverij wilt delen, bij ons vind je alles.

Ons doel is een gastvrije en ontspannen omgeving te creëren waar mensen samenkomen om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Wij kijken ernaar uit om samen de wereld van proeverijen te ontdekken!

Ontdek de voordelen van aansluiting bij ProeverijAgenda en geef je proeverijen, workshops en rondleidingen in de brouwerij of op je wijngoed een breder podium.

Bereik een groter publiek en vergroot je zichtbaarheid door deel uit te maken van ons diverse aanbod. Met eenvoudige boekingsmogelijkheden en gratis plaatsing op onze site brengen we jouw evenementen onder de aandacht. Sluit je aan en deel jouw passie met een enthousiast publiek.

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen bij Proeverijagenda