Onze Partners

Proeverij is trots op de gewaardeerde partners waarmee we samenwerken. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om unieke en onvergetelijke proeverijervaringen te creëren. Onze partners delen onze passie voor het ontdekken van nieuwe smaken en het delen van culinaire genoegens.

Hierdoor vergroten we niet alleen het aanbod van proeverijen, maar bieden we ook een breder scala aan proeverijen en evenementen aan ons gewaardeerde publiek.

Met deze samenwerking werken we aan proeverijen met een uitzonderlijke ervaring te bieden. We koesteren onze partnerschappen en kijken ernaar uit om samen nog veel meer smaakvolle momenten te creëren

ProeverijAgenda heeft als doel om proeverijen en culinaire ervaringen voor iedereen toegankelijk te maken.

We willen een plek bieden waar aanbieders hun evenementen kunnen delen met een breed publiek. Of je nu nieuwsgierig bent naar nieuwe smaken of juist je proeverij wilt delen, bij ons kan het allemaal.

We streven ernaar om een vriendelijke en gemakkelijke plek te zijn waar mensen samenkomen om van heerlijk eten en drinken te genieten. We kijken ernaar uit om samen met jou de wereld van proeverijen te vergroten!

Ontdek de voordelen van aansluiting bij ProeverijAgenda en geef je proeverijen, workshops en rondleidingen in de brouwerij of op je wijngoed een breder podium.

Bereik een groter publiek en vergroot je zichtbaarheid door deel uit te maken van ons diverse aanbod. Met eenvoudige boekingsmogelijkheden en gratis plaatsing op onze site brengen we jouw evenementen onder de aandacht. Sluit je aan en deel jouw passie met een enthousiast publiek.

Scroll naar boven
NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen bij Proeverijagenda