Chocolade workshop Bean-to-Bar krijg je uitleg over het ontstaan van chocolade (Chocolade workshop Bean to Bar).
Dan gaan we bonen uitzoeken, bonen roosteren,ruwe chocopasta persen en chocolade concheren. Tot sluit kun je de smaak personaliseren om het eindproduct van chocolade te maken.
Dit kan een bonbon of reep zijn, die je natuurlijk aan het eind van de workshop mee naar huis neemt!
€ 49,50
16 op voorraad
Wij houden van eerlijk en puur. Pure chocolade, maar ook puur wat betreft het productieproces. Choc-Lab creëert een unieke plek waar je als bezoeker op aangename manier wordt verrast en geïnspireerd. Je leert alles over de cacaoboon, het proces van chocolade maken en waarom een reep van 70 cent niet echt lekker en eerlijk kan zijn. Je gaat actief aan de slag als team en maakt met je eigen handen van de cacaobonen een waanzinnig lekkere chocoladereep. Daarmee staan wij voor eerlijke en ambachtelijke producten.
100% glutenvrij. (H)eerlijk gemaakt in Heilo
Choco Lab
De Hoefsmid 32,
1851 PZ Heiloo, Netherlands