wat schrijnen ze over Proeverijagenda
zie onze 16 reviews

Chocolade workshop Bean-to-Bar

Chocolade workshop Bean-to-Bar krijg je uitleg over het ontstaan van chocolade (Chocolade workshop Bean to Bar).

Dan gaan we bonen uitzoeken, bonen roosteren,ruwe chocopasta persen en chocolade concheren. Tot sluit kun je de smaak personaliseren om het eindproduct van chocolade te maken.

Dit kan een bonbon of reep zijn, die je natuurlijk aan het eind van de workshop mee naar huis neemt!

 49,50

16 op voorraad

Wat kan je verwachten

  • Chocolate Experience van 2,5 uur
  • Ongelimiteerd koffie en thee
  • Uitgebreide introductie met film over een cacaoplantage
  • Demonstratie van het cacaoproces, het roosteren en walsen, tempereren (het ontstaan van cacaovetkristallen)
  • Proeven van “single origin chocolades” uit verschillende werelddelen
  • Alles wat je zelf maakt neem je mee naar huis in een mooie verpakking

Choc-Lab, dé expert op het gebied van echte chocolade

Wij houden van eerlijk en puur. Pure chocolade, maar ook puur wat betreft het productieproces. Choc-Lab creëert een unieke plek waar je als bezoeker op aangename manier wordt verrast en geïnspireerd. Je leert alles over de cacaoboon, het proces van chocolade maken en waarom een reep van 70 cent niet echt lekker en eerlijk kan zijn. Je gaat actief aan de slag als team en maakt met je eigen handen van de cacaobonen een waanzinnig lekkere chocoladereep. Daarmee staan wij voor eerlijke en ambachtelijke producten.

100% glutenvrij. (H)eerlijk gemaakt in Heilo

Choco Lab

De Hoefsmid 32,
1851 PZ Heiloo, Netherlands

  • Je dient vooraf je proeverijTicket te boeken voor deze Chocolade workshop Bean-to-Bar
  • Minimaal aantal deelnemers 8 personen
  • Maximaal beschikbare plaatsen 14 personen
  • Er is geen leeftijds grens voor de ze workshop
  • De bevestiging krijgt via E-mail van ons na reservering en betaling via de webshop (dit is je toegangsbewijs)
  • Bij onvoldoende deelnemers houden we het recht om deze proeverij te annuleren.
  • Voucher vragen we je af te geven bij binnenkomst.
  • Aanbieding is exclusief andere drankjes
  • We volgen de richtlijnen van het RIVM

Jouw proeverij hier!

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen bij Proeverijagenda