Bier cursus online

Bier cursus online wordt gegevn door Fiona de Lange, een meester biersommelier en zytholoog, heeft een reputatie opgebouwd als dé expert op het gebied van bier in Nederland. 

Door haar expertise en passie voor bier wordt ze door de media ook wel de “Nederlandse bierkoningin” genoemd. Ze heeft uitgebreide trainingen gevolgd op het gebied van biereducatie in binnen- en buitenland en heeft vier boeken over het onderwerp geschreven. 

Elke dag geeft ze training over bier, adviseert ze brouwers en ondersteunt ze de horeca-industrie. Nu staat ze te popelen om haar uitgebreide kennis van bier met jou te delen via deze online biercursus.

Wat je krijgt in deze biercursus:

  • 68 videolessen over bier
  • Meer dan 5 uur aan video’s over bier in totaal
  • Een jaar lang toegang tot de online cursus
  • Rechtstreeks contact met Fiona de Lange en culinair expert Robert Verweij via de online community
SKU 2428 Categorieën , ,

 129,00

Inhoud bier cursus

01. Proeven & productie

Meer over de ingrediënten en productie van bier: hoe ontstaan specifieke smaken en aroma’s en hoe geniet je daar het meest van?

02. Belgische bieren

Fiona vertelt je alles over abdijbier, trappistenbier, Lambiek, witbier en nog veel meer Belgische biersoorten.

03. Nederlandse bieren

Leer alles over de historie en soorten van ons Nederlandse bier. Welke stijlen zijn er en welk glaswerk gebruik je daarvoor

04. Tsjechische & Duitse bieren

Van het Tsjechische oer-pils tot Schwarzbier, van Munisch Dunkel tot Weizenbock. En nog veel meer.

05. Engelse & Ierse bieren

IPA & Porter, Stout & Brown Ale. Om mee te beginnen, want er zijn zeer veel stijlen in Engeland, Ierland maar ook Schotland!

06. Franse & Italiaanse bieren

Hoewel dit niet de bekendste en grootste bierproducenten zijn, gebeurt er hier toch een hoop spannends!

07. Amerikaanse bieren

Hier vind je mega-producenten en micro-breweries met een mooie historie maar ook altijd nieuwe trends.

08. Rijpen & bewaren

Veel bieren zijn om zo snel mogelijk te drinken. Maar er zijn ook bierstijlen die lekkerder worden na een goede rijping. Maar hoe doe je dat? Fiona vertelt je er alles over.

09. Bier & food

Mooie bieren zie je steeds vaker aan de eettafel en dat is terecht. Maar hoe kun je het best gerechten en bieren combineren?

De Bier cursus online is niet te boeken met de ProeverijAgenda Cadeaukaart!

Bier cursus Online

Deel je ervaring van dit event met ons, en laat een review voor ons achter.

Schrijf een review

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen bij Proeverijagenda