Online Cursus Chocolade & Bonbons maken
Denk je dat jouw chocolade skills beter kunnen?
Lukken je bonbons soms wel en soms niet?
Wil je dat al je chocolade creaties altijd top zijn omdat je alle kennis en kunde hebt?
Schrijf je nu in voor de cOnline Cursus Chocolade en kijk een jaar lang waar en wanneer je maar wilt!
Meteen afrekenen
€ 67,00
Het beginpunt met alle informatie om te starten met chocolade. Een stukje geschiedenis, herkomst, soorten, hardware en een heel handige foutenanalyse.
Hier leer je waardevolle technieken voor het werken met chocolade. Holle figuren (van paashaas tot kerstman), spetteren, kwasten, de spuitzak gebruiken en natuurlijk het cornetje vouwen.
Dit is misschien wel de belangrijkste module van de chocolade cursus. Hier leer je alle details en werkwijzen van het chocolade smelten, warm houden, tempereren, enten en tableren.
Deze module gaat over het maken van spuitbonbons en de vullingen. Een goed vertrekpunt als je begint met bonbons en chocolade. Ze lukken namelijk praktisch altijd!
Hier leer je goed om snijbonbons en de vullingen te maken. Snijbonbons zijn meestal doorhaalbonbons, net als spuitbonbons. Waar moet je op letten bij de vulling en hoe krijg je ze strak en uniform?
Over het maken van bekendste bonbons: mouleerbonbons en de vullingen. Mouleerbonbons worden ook wel gietbonbons genoemd.
Deze chocolade-module gaat over het tempereren en kleuren van cacaoboter, dus ook over het kleuren van chocolade.
Noten, rozijnen en fruit toevoegen aan je chocolade? Je leert het hier! Ook demonstreert Ruben plastische chocolade, galetjes, veertjes, flikken en gecarameliseerde pistache. Hierna kun je zelf honderden garnituren maken en verzinnen.
Alles nog eens op je gemak nalezen of uitprinten? Hier vind je alle bonbon-recepten en werkwijzes voor alle soorten bonbons.
De Online Cursus Chocolade is niet te boeken met de ProeverijAgenda Cadeaukaart!
Deel je ervaring van dit event met ons, en laat een review voor ons achter.