Online Cursus Chocolade

 67,00

Extra info

  • Je ontvangt je ticket per E-mail
Artikelnummer: 25035 Categorieën: ,
Naar overzicht

Online Cursus Chocolade & Bonbons maken

Denk je dat jouw chocolade skills beter kunnen?

Lukken je bonbons soms wel en soms niet?

Wil je dat al je chocolade creaties altijd top zijn omdat je alle kennis en kunde hebt?

Schrijf je nu in voor de cOnline Cursus Chocolade en kijk een jaar lang waar en wanneer je maar wilt!
Meteen afrekenen

  • Ontdek alle geheimen en tips van ervaren patissiers en chocolatiers
  • Top-patissier Ruben van Trigt laat je zien hoe je eenvoudig slagroomtruffels maakt
  • Direct toegang tot de complete cursus: alle colleges en 48 praktijkvideo’s zodat je nu gelijk aan de slag kunt
  • Online kookcursus doen is tegenwoordig heel normaal en erg populair
  • Na de cursus maak je zelf bonbons en chocoladecreaties die altijd lukken


Inschrijven

Inhoud van de Online Cursus Chocolade

01. De basis

Het beginpunt met alle informatie om te starten met chocolade. Een stukje geschiedenis, herkomst, soorten, hardware en een heel handige foutenanalyse.

02. Basistechnieken

Hier leer je waardevolle technieken voor het werken met chocolade. Holle figuren (van paashaas tot kerstman), spetteren, kwasten, de spuitzak gebruiken en natuurlijk het cornetje vouwen.

03.
Smelten en tempereren

Dit is misschien wel de belangrijkste module van de chocolade cursus. Hier leer je alle details en werkwijzen van het chocolade smelten, warm houden, tempereren, enten en tableren.

04.
Spuitbonbons

Deze module gaat over het maken van spuitbonbons en de vullingen. Een goed vertrekpunt als je begint met bonbons en chocolade. Ze lukken namelijk praktisch altijd!

05.
Snijbonbons

Hier leer je goed om snijbonbons en de vullingen te maken. Snijbonbons zijn meestal doorhaalbonbons, net als spuitbonbons. Waar moet je op letten bij de vulling en hoe krijg je ze strak en uniform?

06.
Mouleerbonbons

Over het maken van bekendste bonbons: mouleerbonbons en de vullingen. Mouleerbonbons worden ook wel gietbonbons genoemd.

07.
Kleuren & cacaoboter

Deze chocolade-module gaat over het tempereren en kleuren van cacaoboter, dus ook over het kleuren van chocolade.

08.
Garnituren

Noten, rozijnen en fruit toevoegen aan je chocolade? Je leert het hier! Ook demonstreert Ruben plastische chocolade, galetjes, veertjes, flikken en gecarameliseerde pistache. Hierna kun je zelf honderden garnituren maken en verzinnen.

09.
Recepten en documenten

Alles nog eens op je gemak nalezen of uitprinten? Hier vind je alle bonbon-recepten en werkwijzes voor alle soorten bonbons.

Cadeaukaart

De Online Cursus Chocolade is niet te boeken met de ProeverijAgenda Cadeaukaart!

Ervaringen

Online Cursus Chocolade

Deel je ervaring van dit event met ons, en laat een review voor ons achter.

Schrijf een review

www.proeverijagenda.nl

  • Je dient vooraf je proeverijTicket te boeken voor de Food tour de Pijp Amsterdam
  • Maximaal beschikbare plaatsen voor deze proeverij is 10 personen
  • Alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder (wij zullen hier op controleren)
  • De bevestiging krijgt via E-mail van ons na reservering en betaling via de webshop (dit is je toegangsbewijs)
  • Bij onvoldoende deelnemers houden we het recht om deze proeverij te annuleren.
  • Voucher vragen we je af te geven bij binnenkomstAanbieding is exclusief andere drankjesWe volgen de richtlijnen van het RIVM

Dit event is ook als groep te boeken.
Vanaf 10 personen kan je met je eigen groep de proeverij boeken.
neem contact met ons op en we gaan samen naar een datum kijken.
info@proeverijagenda.nl of Bel: 0251-442055 / 0647435661

Trustpilot ProeverijAgenda

Deel je ervaring van dit event met ons en laat een review achter.
Schrijf een review

We stellen het zeer op prijs als je ons verteld wat je ervaring,!
Alle reviews kan je lezen op Trutpilot