De Masterclass Natuurwijn is dé cursus voor iedereen die wel eens natuurwijn drinkt maar niet precies weet hoe het nu allemaal zit.
Ook als je denkt dat natuurwijn niet jouw smaak is, dagen we je graag uit om de smaak van een goede natuurwijn samen met ons te ontdekken.
€ 95,00
Ben je nieuwsgierig naar natuurwijn en wil je meer leren over deze authentieke en duurzame manier van wijn maken?
Onze cursus over natuurwijn biedt je een diepgaand inzicht in wat natuurwijn zo bijzonder maakt, van de unieke productiemethoden tot de diverse smaakprofielen.
Of je nu een wijnliefhebber bent of werkzaam in de horeca, deze cursus helpt je om je kennis en waardering voor natuurwijn naar een hoger niveau te tillen.
Masterclass Natuurwijn is een Virtuele klas
Deel je ervaring van dit event met ons, en laat een review voor ons achter.
De kosten voor de Masterclass Natuurwijn bedragen € 295, Inbegrepen is in deze cursus:
Als CRKBO-erkende opleider zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.
Door onze innovatieve leermethode leer je gastronomische vaardigheden van de beste koks en sommeliers van Nederland. Je ontvangt al het cursusmateriaal thuis opgestuurd. Vervolgens krijg je toegang tot onze innovatieve leeromgeving met instructie video’s en huiswerkopdrachten.
Jouw docent beoordeelt je opdrachten en bespreekt het huiswerk in de wekelijkse online les via Zoom. Zo leer je op een leuke en leerzame manier de gaafste gastronomische vaardigheden om thuis te koken als een échte professional.
Na de Wijncursus masterclass mouserend
1. Productiekennis: Begrijp de verschillende methoden waarmee mousserende wijnen worden gemaakt, zoals de traditionele methode, de tankmethode en andere unieke processen die worden gebruikt bij Champagne, Cava en Franciacorta.
2. Herkennen en waarderen: Leer de unieke kenmerken en smaakprofielen van verschillende mousserende wijnen herkennen en begrijpen, inclusief hoe regio, druivensoorten en productiemethoden de kwaliteit en stijl beïnvloeden.
3. Foodpairing toepassen: Ontwikkel de vaardigheid om mousserende wijnen te combineren met diverse gerechten, zoals oesters, sushi en desserts, om een optimale culinaire beleving te creëren.