Whiskyproeverij de verdieping

U heeft al eens whisky gedronken en dat smaakt naar meer. Graag brengen wij u in contact met een mooi breed spectrum aan smaken en stijlen tijdens een bijna twee uur durend proeverij. Wij schenken u 6 whisk(e)y’s uit 5 landen met daarbij net zoveel informatie als u aankan over ‘s werelds meest gedronken distillaat. Uiteraard gaat de proeverij met bijpassende hapjes.

Aanmelden:

  • Selecteeer datum:
Aantal: Totaal
Whiskyproeverij de ontdekking

U heeft al eens whisky gedronken en dat smaakt naar meer. Graag brengen wij u in contact met een mooi breed spectrum aan smaken en stijlen tijdens een bijna twee uur durend proeverij. Wij schenken u 6 whisk(e)y’s uit 5 landen met daarbij net zoveel informatie als u aankan over ‘s werelds meest gedronken distillaat. Uiteraard gaat de proeverij met bijpassende hapjes.en

We zullen de blindproeverij prikkel de zintuigen je eerst vertellen wat we gaan doen. Hoe proef je nu eigenlijk en met welke zintuigen proef je nu eigenlijk?

  • Je dient vooraf je proeverijTicket te boeken voor deze Whiskyproeverij de verdieping
  • Maximaal beschikbare plaatsen voor deze proeverij is 10 personen
  • Alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder (wij zullen hier op controleren)
  • De bevestiging krijgt via E-mail van ons na reservering en betaling via de webshop (dit is je toegangsbewijs)
  • Bij onvoldoende deelnemers houden we het recht om deze proeverij te annuleren.
  • Voucher vragen we je af te geven bij binnenkomst
  • Aanbieding is exclusief andere drankjes
  • We volgen de richtlijnen van het RIVM
  •  

160 single malts, blends, bourbon en rye

Wij delen graag onze kennis van en enthousiasme voor dit prachtige product. Stap gerust een keer binnen en laat het u allemaal smaken. ZILT’s gastheer of gastvrouw van dienst weet bij elke voorkeur of wens een bijpassende whisky van de plank te pakken.

We nemen graag uitgebreid de tijd om u te laten proeven en u goed te informeren. Zo kunt u uit ons grote whisky-aanbod altijd de beste, lekkerste of meest bijzondere keuze maken.

Als liefhebber kan je ook terecht voor de uitgebreide proefsessie. In twee uur laten we u kennismaken met diverse stijlen en smaken. Aan de hand van zes verschillende whisky’s vertellen wij u met smaak over de geschiedenis, productieprocessen, wetgeving en nog veel meer over deze fascinerende drank.

Uiteraard laten we de whisky vergezeld gaan met diverse bijbehorende, soms contrasterende en soms complimenterende hapjes. Gewoon genieten van al het moois, of een inkijkje in de hogere whiskyleer – alles naar uw wens.

Beetje koffie…..

Onze proeverij had Huub aangepast op ons werkgebied, koffie. Dat in combinatie met wijnen en andere smaken leverden echt een belevenis op!

Datum van ervaring: 07 oktober 2022
Lilian


Blindproeverij Prikkel de Zintuigen

We zijn weer een ervaring rijker. Heel bijzonder om te ervaren dat het zicht van grote invloed is op reuk en smaak. En hier werd het zicht weggenomen door de blinddoek.
Daarna nog een kleine wijnproeverij en werd de avond afgesloten met gezellig geklets, lekkere hapjes en nog wat van de wijn.
Het was een bijzonder gezellige avond geworden. Zéér de moeite waard!

Mjh Legene

Schrijf jour revieuw

 

afé Zilt
Zeedijk 49
1012 AR Amsterdam

NIEUWSBRIEF

blijf op de hoogte van alle
proeverijen
workshops en rondleidingen