15/12/2021
10:56
U krijgt een pakketje thuis gestuurd met 4 à 5 samples van olijfolien die wij blind gaan proeven. Ook ontvangt u een receptenboekje met verschillende chefs die gerechten maken met verschillende olijfoliën.
Je ontvangt
Ik kan u nu al verklappen dat daar pareltjes bij zitten van de nieuwe oogst, maar…..ook een hele slechte! We gaan in op de verschillen, de goede en slechte smaak- en geurbeleveningen. Een stuk theorie over de wonderlijke wereld van dit vloeibare goud ondersteunt dezeheerlijke proeverij.
Gregor Christiaans is gecertificeerd olijfolieproever en auteur van het nieuwe standaardboek over olijfolie
“Lekker vet – alles over olijfolie”.
Als autoriteit op het gebied van olijfolie is hij een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Het geven van cursussen en workshops
over olijfolie geeft hem enorme voldoening. “Na deze cursussen en workshops koopt men nooit meer de verkeerde olijfolie en daar gaat
het mij om!” aldus Christiaans. Er worden verschillende olijfolien geproefd, allemaal met hun eigen verhaal. Deze olijfoliën zijn stuk voor
stuk de wereldtop. Nu ook hier online verkrijgbaar.