Schuif gezellig aan bij deze High Wine Workshop op zondagmiddag. Geniet van al het lekkers dat we op tafel zetten. Proef en leer meer over geslaagde wijn- en spijscombinaties.
Deze port workshop is geschikt voor alle leergierige wijnliefhebbers en levensgenieters. Géén wijnkennis vereist.
Maar eerst even dit: weet je wat een High Wine is? Een High Tea ken je vast wel:
je krijgt allerlei lekkere hapjes en een pot thee erbij. In het geval van een High Wine komen er ook heerlijke hapjes op tafel en dan met wijn erbij. Vaak is dat een simpele huiswijn.
In ons geval doen we het anders: we schenken meerdere kwaliteitswijnen voor je
in en gaan die met elkaar vergelijken èn we gaan kijken welke hapjes er het beste
bij smaken en waarom dat zo is. Proeven, leren en genieten dus.
in 2006 deed ik de opleiding tot gastronoom-sommelier bij de Academie voor Gastronomie.
Sinds 2011 geef ik port- en wijnworkshops. Begin 2017 volgde ik de kaascursus in het culinair centrum Beverwijk bij Betty Koster en Robert Verwey en sloot deze succesvol af met een diploma.
Vervolgens is me gevraagd die kennis door te geven door een aantal wijnvrienden en dat heb ik maart t/m mei 2018 gedaan en het smaakte naar meer! Doe je mee?
Molen de Roos
Phoenixstraat 111, 112,
2611 AK Delft, Nederland