Culinair Amsterdam

Culinair Amsterdam Born to Taste

Datum evenement:

16/01/2022

Tijd evenement:

09:01

Locatie evenement:

Amsterdam

Culinaire AmsterdamGeniet van culinair Amsterdam

Ervaar de culinaire geschiedenis van Amsterdam op de best mogelijke manier:

 • Bezoek aan de beste voedselwinkels van Amsterdam, terwijl we de straten van een van de populairste ‘foodie-buurten’ van de stad verkennen, waar mensen wonen, eten en winkelen
 • Lokaal gemaakte lekkernijen
 • Ambachtelijk ijs, Hollands snoep zoals oma proefde en heerlijke Hollandse stroopwafels

Wat is een foodtour?

De Amsterdamse foodscene groeit snel. Doe vandaag nog mee met onze Amsterdamse foodtour!

Ze worden ook wel ‘foodcrawls’ genoemd en worden over de hele wereld steeds populairder, waarbij moderne reizigers zich bij hen willen aanmelden om hun ervaring van het land en de cultuur die ze bezoeken beter te leren kennen.

Ze je zelf aan populariteit gewonnen boven de eigenen de kroegentochten, aangezien toeristen de voorkeur geven aan dit soort kroegentocht – omdat ze langdurigere herinneringen achterlaten en je de volgende dag niet met een kater achterlaten.

Eerlijkgezegd ben ik er zeker van dat we allemaal wel eens het slachtoffer zijn geworden van het kiezen van een slechte keuken terwijl we op vakantie waren en in een of andere toeristenval zijn gelopen. Het bijwonen van food tours zoals deze garandeert dat je vakantie niet aan je voorbij gaat zonder de beste authentieke delicatessen die Amsterdam te bieden heeft te proeven.

Net zoals muziek je naar een bepaald moment in de tijd kan brengen, kan een onderscheidende smaak je helpen herinneren aan een heel andere cultuur en zo een nieuwe dimensie toevoegen aan je reiservaring.

Naast het aanbieden van een culinaire opleiding, stelt de voedselcrawl de deelnemers – zowel groepen als solo-avonturiers – in staat om andere foodies te ontmoeten.

Beschikbaarheid

Meng van dinsdag tot en met zaterdag de heerlijke geneugten van Amsterdam met de geschiedenis die ze hier bracht, samen met de geschiedenis van de evoluerende eetcultuur van Amsterdam. De Amsterdam Food Crawl is met  een lokale gids en voedselmonsters, voor u samengesteld door Eliane, een bereisde ex-chef-kok met meer dan 20 jaar in de horeca – die al haar expertise en passie heeft gebruikt om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen die haar tour bijwonen.

Eliane bevestigt dat “de beste manier om een ​​stad te verkennen, is om te eten met een local. Het is gewoon ondenkbaar om een ​​stad of land te verkennen zonder lokale gerechten te proberen. Food Tours zal niet alleen je honger naar nieuwe gerechten stillen, maar het zal ook je reiservaring opfleuren.”

Wat je krijgt

De prijs is inclusief:

 • Alle proeverijen
 • Een geweldige tijd
 • Heerlijk eten
 • 9 haltes met verschillende proeverijen en drankjes
 • Professionele meertalige chef-kok/gids die vloeiend Engels spreekt
 • Bevestigingsmail met duidelijke instructies om bij het ontmoetingspunt te komen

Ontmoeten

De bijeenkomst kan per tour verschillen en wordt bij boeking bevestigd. Er wordt afgetrapt met een Welcome-to-Amsterdam met typisch
Hollands snoep uit Grootmoeders tijd.

Dingen om te weten

De tour biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers van 13 jaar en ouder, en het wordt aangeraden geschikte kleding te dragen, aangezien de weersomstandigheden in Amsterdam van het ene moment op het andere kunnen veranderen. De tour wordt uitgevoerd bij alle weersomstandigheden, behalve bij storm en zware sneeuwval. Vanwege bepaalde beperkingen buiten onze controle, bieden we onze excuses aan dat we momenteel geen veganistische, glutenvrije of halal diëten kunnen accepteren.

We raden een paraplu en comfortabele wandelschoenen aan om de geplaveide straten van Amsterdam te verkennen. De rondleidingen zijn erg populair, dus reserveringen kunnen niet worden gegarandeerd zonder vooruitbetaling.

Naar overzicht        

 

Sorry, Event Expired

Locatie evenement:

 • Amsterdam
 • Amsterdam
 • Nederland

Event datums

 • 16/01/2022 14:43   -   00:00
Deel deze proeverij
Toevoegen aan agenda

Archieven

Categorieën

Meest recente berichten

Recente reacties

  nieuwsbrief

  blijf op de hoogte van alle proeverijen workshops en rondleidingen