Bier & spijs-tour Amsterdam

Datum evenement:

16/01/2022

Tijd evenement:

11:58

Locatie evenement:

Rondvaartboot

Nederlandse bier & spijs tour Amsterdam

Door je in te schrijven voor onze tour, krijg je de kans om de beroemde grachten van Amsterdam bij zonsondergang te verkennen, terwijl je de geschiedenis van deze fantastische stad leert en een aantal uitstekende Nederlandse bieren proeft die worden geproduceerd door kleine lokale brouwerijen, evenals enkele traditionele Nederlandse snacks.

Beleef Amsterdam vanaf het water zoals je nog nooit hebt gedaan!

Met Nederlandse barmaaltijden en ambachtelijk bier, speciaal uitgekozen door onze lokale experts op het gebied van eten en drinken, kunt u profiteren van de lokale kennis om van het lekkerste eten en drinken te genieten, terwijl u door de historische grachten vaart. Nederland is al wereldberoemd vanwege het produceren van bekende biermerken zoals Heineken, Amstel en Grolsch, maar recentelijk heeft hebben in Amsterdam de hoogwaardige speciaalbieren ook een plek temidden van de beste bieren en ales veroverd – en tijdens deze tour zie je waarom.

bier-spijs-toer-amsterdamOf je jezelf nu als een bierkenner ziet of gewoon af en toe een drankje drinkt, deze tour biedt je een geweldige kans om je horizon te verbreden als het gaat om je perceptie van Nederlands bier. Waarom zou je naar Amsterdam reizen als je maar een paar Heinekens wilt drinken die je in de meeste winkels over de hele wereld kunt kopen? Wanneer je in Rome bent, doe dan wat de Romeinen doen is wat ze zeggen, en deze tour stelt je in staat om precies dat te doen, door je met gelijkgestemde reizigers kennis te laten maken met een aantal heerlijke, minder bekende producten. In zekere zin stelt deze tour je in staat om je buiten de gebaande paden te begeven, maar toch in een veilige en gecontroleerde omgeving terwijl je door de drukke grachten vaart onder begeleiding van een eersteklas gastvrouw met tientallen jaren ervaring in de food- en hospitalitysector op haar naam.

Deze tour is ontworpen om een ​​ervaring te creëren die lang je lang zal bijblijven.
Terwijl je door de grachten slingert die deze beroemde stad doorsnijden, heb je talloze mogelijkheden om foto’s te maken van de prachtige architectuur en bezienswaardigheden vanuit een werkelijk uniek gezichtspunt.

We kunnen een aantal dingen garanderen – fantastisch bier, heerlijke snacks, geweldige sfeer, een professionele gids en een stipte stressvrije service, maar daarnaast zijn de kans om medetoeristen te ontmoeten en iconische foto’s te maken ook andere belangrijke redenen dat mensen deelnemen aan een van onze tours.

bier-spijs-toer-amsterdam

Enkele kenmerken van onze unieke tour zijn:

 • Professionele tweetalige gids
 • Boottocht bij zonsondergang
 • Geweldige sfeer
 • Proef bekroond Nederlands ambachtelijk bier geserveerd met typisch Amsterdamse barmaaltijden
 • Vaar door de historische grachten van Amsterdam op een traditionele “Salonboot”
 • Extra bevestigingsmail met duidelijke instructies om bij het ontmoetingspunt te komen
 • Gedenkwaardige leuke tour
 • Tour beperkt tot 12 gasten
 • Tour minimaal 2 gasten
 • Niet geschikt voor kinderen onder de 18

Dingen om te weten

Reizigers wordt aangeraden vroeg te boeken, omdat vanwege de grote vraag de tourdata snel uitverkocht zijn en er maximaal 12 gasten per tour kunnen zijn.
Wij accepteren geen walk-ups of contante betalingen.

Weersomstandigheden:

De tour vindt plaats in bewolkte, koude, regenachtige of zonnige omstandigheden, met uitzondering van stormen of zware sneeuwval die mogelijk tot annulering leiden. Houd hier dus rekening mee op de dag van de tour en bereid je voor en kleed je dienovereenkomstig.

Naar overzicht        

Sorry, Event Expired

Locatie evenement:

 • Rondvaartboot
 • Amsterdam
 • Noord-Holland
 • Nederland

Event datums

 • 16/01/2022 15:14   -   00:00
Deel deze proeverij
Toevoegen aan agenda

Archieven

Categorieën

Meest recente berichten

Recente reacties

  nieuwsbrief

  blijf op de hoogte van alle proeverijen workshops en rondleidingen