Een bedrijfsuitje of personeelsfeest maar dan net even anders

ProeverijAgenda organiseert bedrijfsuitje in samenwerking met onze partner. Verschillende dagen/weekenden/ avonden proeverijen voor groepen vanaf 20 personen de leukste wijnevenemet voor besloten groepen. 

We kunnen ook verschillende proeverijen op dezelfde avond organiseren waar de mensen vooraf een keuze kunnen maken. Bijvoorbeeld een kaasproeverij gevolgd door een wijnproeverij en als afsluiter een ijsproeverij met bijpassende chocolade en koffie.

Extra wensen

Als je extra wensen hebt voor jouw bedrijfsuitje, laat het ons weten.
We hebben een breed netwerk om jouw avond compleet tot een topfeest te maken, samen met je collega’s.

Al onze proeverijen worden door echte professionals gegeven!

Neem contact met ons op voor vragen en/of wensen, dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is om jullie avond tot een onvergetelijke Proeverij te maken

We organiseren:

  • Proeverijen;
  • Workshops;
  • Rondleidingen;
  • Trainingen;
  • Behalen van landelijk erkende certificaten van verschillende ambachten;
  • Alle combinaties zijn ook mogelijk.
  • Bedrijfsuitje
Hessing
René de Boer – 2 jaar geleden
In Oktober heeft Proeverijagenda voor ons het PV uitje georganiseerd. Deze proeverij bestond uit Koffie / Chocolade, Bier, Olijfolie, Wijn en Whiskey. De proeverijen waren uitstekend georganiseerd. De uitleg bij de proeverij werd door een deskundige gegeven. We hebben een topavond gehad!
Swissport
Elwin Barnhoorn – 3 jaar geleden
Afgelopen maand een heerlijke proeverij bij casa fortezza gehad. Veel speciale en afwisselende wijnen geproefd die telkens perfect bij de geserveerde gerechten pasten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Swissport
Tim –3 jaar geleden
Genoten van Italiaanse proeverij Vino, antipasti e pasta bij Casa Fortezza in Haarlemmerliede. Mooie wijnen geproefd en voortreffelijk gegeten. Goede sfeervolle locatie in een van de forten van de Stelling Van Amsterdam (Fort bij de Liebrug).
John
John – 3 jaar geleden
Proeverijagenda heeft voor mij een personeelsuitje georganiseerd. In een sfeervolle locatie kregen wij naast voortreffelijke wijnen tevens heerlijke bijpassende (kleine) gerechten geserveerd. Onze gastheer wist op een goede, humorvolle wijze de wijnen en hun historie aan te prijzen. Wij hebben een prima avond gehad!
Previous
Next