Groepsuitje bedrijfsuitje reserveren

We organiseren verschillende events als 

  • Proeverijen
  • Workshops
  • Rondleidingen
  • Dit kan ook in combinatie

Om een idee te krijgen kan je kijken op onze pagina proeverijen en workshop of rondleidingen. Staat jouw wens er niet bij laat het ons weten.

Op zoek naar een bedrijf uitje of personeelsfeest maar dan net even anders.

ProeverijAgenda organiseert is samenwerking met onze partners verschillende avonden op het gebied van proeverijen. Voor groepen vanaf 10 personen.
Zo kan je een proeverij bij ons reserveren, we kunnen ook verschillende proeverijen op dezelfde avond voor je organiseren waar de mensen uit kunnen kiezen.

Voor je bedrijfsuitje/ personeelsfeest organiseren we verschillende proeverijen of we organiseren het bezoeken van een wijndomein of distilleerderij. Hier mag de mogelijkheid om een bierbrouwerij te bezoeken niet aan ontbreken.

Voorbeeld van een avond

Ontvangst door onze promotie engelen met een glas bubbels bij binnen komst.

Hierna kunnen de deelnemers zich aansluiten bij de door hun gekozen proeverijen bij een van onze partners.
met een kleine inleiding begeef je, je naar de door jouw gekozen proeverij. Zij zullen je deze avond alles vertellen over het product en de je verschillende producten laten proeven. Zij zullen er voor jou een onvergetelijk avond van maken.

Naar keuze kan de avond met een feestavond worden afgesloten.

Men kan kiezen uit een wijnproeverij, whiskyproverij, Bierproeverij, olijfolie proeverij, chocoladeproeverij of de blindproeverij prikkel de zintuigen wat ruik je en proefje. Dit is een kleine greep uit de proeverijen die er mogelijk zijn.

Extra wensen

Als je extra wensen hebt laat het ons weten, we hebben een breed net werk om jouw avond een compleet feest van te maken voor je collega’s.

Al onze proeverijen worden door echte professionals gegeven!

We nemen het werk voor je graag uithanden en maken er voor jou een feestje van!

Neem contact met ons op met je vragen en je wensen, dan gaan we samen kijken wat er mogelijk er mogelijk is om jullie avond een onvergetelijke beleving te maken.