Workshop

Op dit moment zijn er helaas geen proeverijen
Zodra we weer van strart gaan zullen de datums beschikbaar zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief we houden je op de hoogte van alle proeverijen

Leer de basistechnieken van de Barista.

We beginnen met de theorie die je als aankomend Barista moet weten. 
Leer alle basiskennis om een goede espresso te maken met de juiste maling, hoeveelheden en bereidingstijd.

Vervolgens wordt de theorie in praktijk gebracht achter een professionele
pistonmachine en on demand koffiemolens.

De dag wordt afgesloten met een certificaat.

Deze training wordt gegeven door een erkend SCA AST Instructeur.

Voor iedereen toegankelijk die meer over verschillende koffie varianten en professionele machines/molens wilt weten en tevens aansluitend voor medewerkers in de Horeca

Voorwaarden;

  • Je dient vooraf te boeken
  • Minimaal aantal deelnemers 4  personen
  • Maximaal beschikbare plaatsen 8 personen
  • Alleen toegankelijk voor personen 16 jaar en ouder
  • Bij onvoldoende deelnemers houden we het recht om deze workshop te annuleren.
  • Voucher afgeven bij binnenkomst.
  • Aanbieding is exclusief andere drankjes
  • Lunch is op eigen rekening in een leuk restaurant
  • We volgen de richtlijnen van het RIVM

Barista Introductie
Theorieles (1 uur)

  • Introductie Koffie- export en import
  • Informatie van de koffiebes en groeiproces
  • Van koffieplant tot koffiemolen
  • Versheid van koffiebonen
  • Bestanddelen en structuur van melk

Barista Introductie
Praktijkles (2 uur)

  • Basistechnieken van koffie maken, doseren, tampen, afstellen machine, etc.
  • Proeven van de verschillende koffievarianten
  • Melk opschuimen en inschenktechnieken
  • Enthousiast worden en oefenen thuis.

Locatie:

Descanso
De Wagenmaker 6
1851 PX Heiloo (N-H)