Maak je eigen chocolade

Chocolade workshop From Bean to Bar
Chocolate Experience From Bean to Bar

Chocolade workshop Bean to Bar

Na de ontvangst krijgt de groep uitleg over het ontstaan van chocolade (From Bean to Bar).
Dan gaan we bonen uitzoeken, bonen roosteren,ruwe chocopasta persen en chocolade concheren.
Tot sluit kun je de smaak personaliseren om het eindproduct van chocolade te maken.
Dit kan een bonbon of reep zijn, die je natuurlijk aan het eind van de workshop mee naar huis neemt!

  • Chocolate Experience van 2,5 uur
  • Ongelimiteerd koffie en thee
  • Uitgebreide introductie met film over een cacaoplantage
  • Demonstratie van het cacaoproces, het roosteren en walsen, tempereren (het ontstaan van cacaovetkristallen)
  • Proeven van “single origin chocolades” uit verschillende werelddelen
  • Alles wat je zelf maakt neem je mee naar huis in een mooie verpakking

OP DIT MOMENT IS DEZE PROEVERIJ HELAAS NIET TE BOEKEN

Choc-Lab, dé expert op het gebied van echte chocolade

Wij houden van eerlijk en puur. Pure chocolade, maar ook puur wat betreft het productieproces. Choc-Lab creëert een unieke plek waar
je als bezoeker op aangename manier wordt verrast en geïnspireerd. Je leert alles over de cacaoboon, het proces van chocolade maken
en waarom een reep van 70 cent niet echt lekker en eerlijk kan zijn. Je gaat actief aan de slag als team en maakt met je eigen handen van
de cacaobonen een waanzinnig lekkere chocoladereep. Daarmee staan wij voor eerlijke en ambachtelijke producten.

100% glutenvrij. (H)eerlijk gemaakt in Heiloo.

Voorwaarden;

  • Je dient vooraf je proeverijTicket te boeken voor deze proeverij
  • Maximaal beschikbare plaatsen 12 personen
  • Er is geen leeftijds grens voor de ze workshop
  • De bevestiging krijgt via E-mail van ons na reservering en betaling via de webshop (dit is je toegangsbewijs)
  • Bij onvoldoende deelnemers houden we het recht om deze proeverij te annuleren.
  • Voucher vragen we je af te geven bij binnenkomst.
  • Aanbieding is exclusief andere drankjes
  • We volgen de richtlijnen van het RIVM
Geprinte ProeverijTicket
geeft een proeverij cadeau

Cadeaubon;

Wil je deze proeverij cadeau doen, en toch persoonlijk maken.

dat kan, met de Proeverijagenda cadeaubon voor geboekte proeverijen kan je, je cadau nog personlijker maken.
we printen en de bon voor je van de proeverij, en zeten je persoonlijke boodschap in de kaart.
(dit geef je op bij het boeken)

we zullen de cadeaubon verpakken in een envelop en verzeglen met een lakzegel de we het door jouw opgegeven adres verzenden.

een feest om te geven en te krijgen!

Naar overzicht     

 

Zaal open:
15:30 uur
Aanvang:
-0-2021
16:00 uur - 17:30 uur
Organisatie:
Choc-Lab
Locatie:
Choco-Lab
De Hoefsmid 30
1851 PZ Heiloo

Ticketprijzen

Normaal
€ 49,50
Geprinte Proeverijticket
€ 3,50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 0,67 servicekosten.