ALLE INFORMATIE OVER HET “COMMISSIE PROGRAMMA”

WAT IS AFFILIATE MARKETING?

Je plaatst een link op jouw website, die naar ProeverijAgenda.nl verwijst.
Als bezoekers via deze link op ProeverijAgenda.nl een aankoop doen ontvang je hier een provisie over, over de door ProeverijAgenda geselecteerde Events.

HOE WERKT HET?

Je krijgt van ons een link die je plaatst op jouw eigen website. Een bezoeker die op deze link klikt wordt doorverwezen naar ProeverijAgenda.nl.
Als deze persoon binnen 120 uur (5 dagen) overgaat tot aankoop krijg je een provisie van 5%. Let op: het Affiliate Programma is bedoeld voor websites van aan ProeverijAgenda,  Proeverijen, workshops, rondeleidingen van deelnemende bedrijven,, culinaire proeverijen, uitgaanstip websites, enz. en is niet voor particulieren.

UITBETALEN COMMISSIE?

Jouw provisie wordt bijgehouden op een persoonlijke Commissie pagina.Hier kun je, je omzet bekijken.
Jouw provisie wordt door ProeverijAgenda  1x per maand overgemaakt bij een saldo van tenminste € 50,- of hoger.

ALLES OP EEN RIJTJE!

Je hoeft maar één keer alles door te linken op jouw website of Facebook pagina. Verder gaat alles automatisch, hoe meer kaarten wij verkopen dankzij jouw link, hoe meer geld je van ons ontvangt! Het is ter beoordeling van ProeverijAgenda. of een aanvrager als deelnemer aan het affiliate programma wordt toegelaten. ProeverijAgenda is gerechtigd deelname te weigeren zonder opgaaf van redenen.

Proeverijen in de regio Zuid-Holland

Start je Affiliate marketing

wil je vast aanmelden voor de affiliate programma van ProeverijAgenda stuur ons dan een mail.