Masterclass wijn en spijs
Tijdens de masterclass Wijn en spijs ontdek je de combinatie is de kunst van het kiezen van de juiste wijn die perfect samengaat met een bepaald gerecht.
Ben jij een echte foodie en wil jij leren hoe je de perfecte wijn-spijs combinatie maakt? In deze cursus wijn-spijs leer je de basisprincipes van het ‘pairen’ van wijn met eten.
Wat kan je verwachten
Wil je snappen hoe het kan dat sommige wijnen perfect passen bij bepaalde gerechten?
En welke smaken er te onderscheiden zijn in zowel wijn als spijs? Dan is deze cursus perfect voor jou.
€ 295,00
Extra info
Masterclass wijn en spijs.
We leren je de theorie over smaak en hoe je deze in praktijk toepast. Je voert zelf verschillende experimenten uit waarin je een hapje maakt en deze samen met een wijn gaat proeven. In de eindopdracht aan het einde van de cursus bedenk je zelfstandig een wijnkaart voor een fictief restaurant. Deze opdracht wordt beoordeeld door je docent waarna je een certificaat van deelname ontvangt.
Locatie
Masterclass wijn en spijs
is een Virtuele klas
Masterclass wijn en spijs
Deel je ervaring van dit event met ons, en laat een review voor ons achter.
Kosten & cursusmateriaal
De kosten voor de cursus Masterclass wijn en spijs cursus bedragen € 295,-. Hierin zijn inbegrepen:
- Online leeromgeving vol met video’s en huiswerkopdrachten.
- Proefpakket inclusief 6 wijnen en ingrediënten om thuis te proeven.
- Twee interactieve colleges met extra uitleg en ruimte voor vragen
- Persoonlijke begeleiding en feedback van je eigen docent
- Eindopdracht waarin je leert om zelfstandig een wijnkaart te maken
- Officieel certificaat van deelname
- Nu tijdelijk extra module: “Stel je kerstmenu samen”
Als CRKBO erkende opleider zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.
Unieke blended learning methode
Door onze innovatieve leermethode leer je gastronomische vaardigheden van de beste koks en sommeliers van Nederland. Je ontvangt al het cursusmateriaal thuis opgestuurd. Vervolgens krijg je toegang tot onze innovatieve leeromgeving met instructie video’s en huiswerkopdrachten.
Jouw docent beoordeelt je opdrachten en bespreekt het huiswerk in de wekelijkse online les via Zoom. Zo leer je op een leuke en leerzame manier de gaafste gastronomische vaardigheden om thuis te koken als een échte professional.
Na de Masterclass wijn en spijs weet je!
- Ben je bekend met de theorie over smaak van Peter Klosse
- Kun je zelfstandig wijnen te kiezen die passen bij een bepaald gerecht
- Heb je een wijnkaart ontwikkeld, passend bij een bepaalde menukaart