Blog

Cadeaukaart tegoed

Let op: nieuwe wet, nieuwe regels

voor het online accepteren van betalingen met Cadeaukaart tegoed.

Vorige maand is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft).

De invoering hiervan heeft impact op het online accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de Cadeaukaart, omdat deze gezien worden als ‘elektronisch geld’ (EGI) en vallen onder de werking van deze wet.

Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de online transactie van de Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kan de klant het resterende deel van de online transactie betalen met iDeal.

ons verhaal

Logo ProeverijAgenda the experience of tasing

Ons verhaal

Lees het verhaal achter ProeverijAgenda, het verhaal achter een idee en passie.

Sinds 2006 heb ik van mijn grootste passie en hobby mijn werk gemaakt en ben wijn en olijfolie uit Frankrijk en Italië gaan importeren.
Tijdens mijn zoektochten naar dat ene pareltje heb ik veel wijnmakers en olijfolie producenten ontmoet.

De passie waarmee deze producenten, al vaak generaties lang, over hun product spraken raakte mij iedere keer weer. Dit bezorgde mij veel energie en een brede lach op mijn gezicht.

Ik wilde deze beleving delen met de bezoekers van de proeverijen die ik organiseerde. Daarbij vind ik het altijd interessant om zelf een proeverij te bezoeken en op zoek te gaan naar de passie van de maker.

Hierdoor is het idee om importeurs en fijnproevers samen te brengen bij ProeverijAgenda ontstaan.

Dit heeft geresulteerd in ProeverijAgenda, de bookingssite om een proeverij of workshop te boeken en samen met je vrienden en je geliefden “The eXperience of Tasting” te beleven.

Ik wens iedereen veel proefplezier en passie toe!

Huub Vandewalle